cash-complete-high

LOOMIS–COMPLETE

Totalpakken

Til dig, der har brug for det allerbedste inden for betalingssystemer og gerne vil være forberedt på alt, selv kontantbetalinger. Totalpakken er vores ”all-inclusive” og dækker alle tænkelige behov. Velegnet til lidt større virksomheder med et højt kundeflow og højere krav.

Pakken omfatter LOOMIS STATION med alle de moderne funktioner, som et kassesystem skal bruge til at fungere problemfrit. Alle betalinger fungerer på den, og selve softwaren er brugervenlig og opdaterer sig selv.

Tag imod kontanter med vores løsning LOOMIS CASH. Her får du en kontantskuffe, samt et professionelt monteret deponeringsskab og fuld service med kontanthåndtering, afhentning og udbetaling. Levering af byttepenge er endda inkluderet!

I købet indgår også LOOMIS PORTAL, en kasseportal, hvor du får en oversigt over salgstal og automatiske rapporter, som hjælper dig med at kontrollere, hvordan det går i din virksomhed.

Husk, at du kan opgradere din pakke når som helst.

Vores produkter

Stationær kasse

LOOMIS–STATION

Diskret design til din kassedisk, driftssikker, og med alle de betalingsfunktioner du kunne ønske dig.

Læs mere

Kontanthåndtering

LOOMIS–CASH

En kasseskuffe, som passer til din virksomhed. Vekselpenge og afhentning af kontanter er inkluderet.

Læs mere

Kasseportal

LOOMIS–PORTAL

Inkluderet i alle pakker. Her finder du alle transaktioner, der gennemføres. Du kan følge dine salg når som helst via smartphone eller bærbar computer.

Læs mere
En kasseløsning til alle slags betalinger
En samlet og hurtig udbetaling
En nem vej til support

Er du klar til at begynde at modtage betalinger?

Find en betalingsløsning, som passer til din virksomheds behov. Så er du snart i gang og kan begynde at modtage betalinger.

Vores løsninger fungerer med:

Mastercard
Apple Pay
Google Pay
MobilePay
Visa
Kontanter