cash-desk-high

LOOMIS–DESK

Kassepakken

Pakken til dig, der har brug for et brugervenligt og robust kassesystem med alle de nødvendige funktioner til at kunne tage imod mange forskellige slags kunder og betalinger. 

Kassepakken passer til de fleste behov og giver dig en fuldgyldig kasse til betjening af dine kunder. Perfekt til butikker, virksomheder, restauranter og kiosker, som har plads til en kassedisk og gerne vil betjene mange kunder professionelt.

Pakken omfatter LOOMIS STATION med alle de moderne funktioner, som et kassesystem skal bruge for at fungere problemfrit. Alle betalinger fungerer på den, og selve softwaren er brugervenlig og opdaterer sig selv.

I købet indgår også LOOMIS PORTAL, en kasseportal, hvor du får en oversigt over salgstal og automatiske rapporter, som hjælper dig med at kontrollere, hvordan det går i din virksomhed.
Husk, at du kan opgradere din pakke når som helst.

Vores produkter

Stationær kasse

LOOMIS–STATION

Diskret design til din kassedisk, driftssikker, og med alle de betalingsfunktioner du kunne ønske dig.

Læs mere

Kasseportal

LOOMIS–PORTAL

Inkluderet i alle pakker. Her finder du alle transaktioner, der gennemføres. Du kan følge dine salg når som helst via smartphone eller bærbar computer.

Læs mere
En kasseløsning til alle slags betalinger
En samlet og hurtig udbetaling
En nem vej til support

Er du klar til at begynde at modtage betalinger?

Find en betalingsløsning, som passer til din virksomheds behov. Så er du snart i gang og kan begynde at modtage betalinger.

Vores løsninger fungerer med:

Mastercard
Apple Pay
Google Pay
MobilePay
Visa
Kontanter