Vi ved, hvordan det er at åbne egen restaurant

Der er meget at tænke på, inden du kan realisere din drøm om at drive egen restaurant. Uanset, om du starter et streetfood-køkken på hjul eller åbner en toetagers restaurant, har du brug for en stabil og sikker betalingsløsning med de helt rigtige funktioner.

LOOMIS PAY letter hverdagen for serveringspersonalet ved hjælp af et komplet “Table management”-system, hvor man visuelt kan fastgøre bestillinger til de forskellige borde i lokalet. Alle sælgere, logger ind med en personlig konto, hvilket gør det nemt at følge op på præstationer og salgstal. Du kan også sætte et køb på hold, hvis kunden er nødt til at “tjekke sin internetbank” eller dele regningen mellem gæsterne. Når sælgeren taster produkter ind, kommer der påmindelser om aktuelle tilbud, som giver mersalg og tilfredse kunder. En kvittering på almindeligt papir kan printes, hvis kunden ønsker det.

Hvis du har en mindre eller fuldstændig mobil restaurant, har vi en letvægtspakke med næsten samme funktioner som de større kassesystemer, inklusive kvitteringsprintere og kontanthåndtering for at kunne imødekomme dine kunders behov.

Som restauratør vil du selvfølgelig gerne kunne tage imod betaling, inden maden bliver kold. Vi vil gerne have, at det skal være let at betale. Lad kunderne kaste et sultent blik på menuen, i stedet for at de skal bekymre sig over, om de skal betale med Apple Pay eller en hundredkroneseddel.

Passer til alle restaurationsvirksomheder:

  • Restaurant
  • Beværtning
  • Kro
  • Café 
  • Foodtruck 
  • Catering
  • Gadekøkken 
  • Franchise
  • Selvpluk/selvbetjening
En kasseløsning til alle slags betalinger
En samlet og hurtig udbetaling
En nem vej til support

Vi anbefaler

LOOMIS–MOBILEfra 149 kr./måned

Fra 1,90 % transaktionsafgift

Til mindre virksomheder, som ønsker at modtage betalinger. Inkluderer mobil kortlæser til digitale betalinger.

Læs mere

LOOMIS–COMPLETEfra 699 kr./måned

Fra 1,55 % transaktionsafgift

Til virksomheder og restauranter, der har behov for at dække alle betalingsbehov i én fleksibel løsning. Kontant såvel som digitalt.

Læs mere

Er du klar til at begynde at modtage betalinger?

Find en betalingsløsning, som passer til din virksomheds behov. Så er du snart i gang og kan begynde at modtage betalinger.

Vores løsninger fungerer med:

Mastercard
Apple Pay
Google Pay
MobilePay
Visa
Kontanter