Start taxaselskab med fleksibel betalingsløsning

Du har legitimationen, du har tilladelsen, og du har bilen. Nu skal du beslutte, hvordan du vil modtage betaling fra dine kunder. Taxa- og transporttjenester er altid på farten, så du har brug for en alsidig betalingsløsning, der fungerer hver dag. Noget, som er let at række over skulderen eller gennem en bilrude. Noget driftssikkert, som ikke strejker, eller hvor batteriet går ud, når du skal modtage betalinger, og med et supportnummer til hurtig hjælp når du sidder i suppedasen. 

Sidst men ikke mindst har du behov for en løsning, der kan modtage alle former for betalinger. Hvis du vælger LOOMIS PAY, behøver du ikke misse en eneste køretur, når en turist vil betale i euro, eller når yngre kunder vil bruge MobilePay.
Vores mobile kortlæser er som en schweizisk lommekniv for en taxachauffør – skabt til at redde alle scenarier. Den lille læser kan anvendes som dit eneste og komplette kassesystem med næsten alle de funktioner større kasseapparater har: Din partner på vejen, som hjælper dig med at tjene penge i enhver situation.

Passer til alle selskaber inden for taxa og transport:
  • Taxaselskab
  • Vognmandsforretning
  • Bjærgningsfirmaer
  • Transport
  • Wolt, Just Eat og andre leveringstjenester
En kasseløsning til alle slags betalinger
En samlet og hurtig udbetaling
En nem vej til support

Vi anbefaler

LOOMIS–MOBILEfra 149 kr./måned

Fra 1,90 % transaktionsafgift

Til mindre virksomheder, som ønsker at modtage betalinger. Inkluderer mobil kortlæser til digitale betalinger.

Læs mere

Er du klar til at begynde at modtage betalinger?

Find en betalingsløsning, som passer til din virksomheds behov. Så er du snart i gang og kan begynde at modtage betalinger.

Vores løsninger fungerer med:

Mastercard
Apple Pay
Google Pay
MobilePay
Visa
Kontanter