Uanset din virksomheds størrelse er du vores førsteprioritet

Vores mål er at hjælpe dig, både nu og når din virksomhed udvikler sig og vokser. For os betyder det, at vi tilbyder skalerbare og effektive løsninger, der løser de udfordringer, du står over for. Med LOOMIS–PAY® kan du udfri din virksomheds fulde potentiale.

Du er i godt selskab

500+

butikker er live med LOOMIS–PAY®

LOOMIS–PAY® gør tingene lidt mindre komplicerede

Product Grid

Det gør vi ved at sørge for, at du kan tilbyde dine kunder den fleksibilitet som de forventer, samtidig med, at alt kører optimalt. Vi er et komplet betalingssystem, der hjælper dig med betalingerne og med at vækste din virksomhed.

LOOMIS–PAY® - driv din virksomhed mere effektivt

Lad os hjælpe dig med at finde din løsning

Fleksibilitet, når du vælger din løsning

Vælg den løsning, der passer til dine behov, og kom hurtigt i gang. Hvis du finder ud af, at du har brug for mere af noget og mindre af noget andet, har du fleksibiliteten til at vælge til og fra, indtil du har den perfekte løsning til din virksomhed.

Alt hvad du har brug for i én løsning

En betalingsløsning der samler alt, hvad du skal bruge. Vores mål er at sørge for, at du ikke skal bekymre dig om at tage imod betalinger. På den måde kan du fokusere på at drive din virksomhed præcis som du vil.

En betalingsplatform bygget på erfaringen fra 25.000 ansatte

LOOMIS har hjulpet virksomheder med betalinger i årtier. Nu leverer vi den samme kvalitet og service til alle betalingsmetoder, for at hjælpe din virksomhed med at vokse.

25.000 ansatte over hele verden klar til at hjælpe

400 kontorer i over 20 lande

LOOMIS blev dannet i 1997.

De tidlige morgenvagter, de sene aftentimer, de store gevinster og de konstante kampe.

Vi lancerer nu vores intelligente og komplette betalingsløsning. Vi gør det for dig, fordi vi ved, hvad der kræves, og hvad dine kunder har brug for. En digital platform, der håndterer alle former for betaling.

LOOMIS–PAY® - driv din virksomhed mere effektivt

Lad os hjælpe dig med at finde din løsning